SI FUNKSIONON?

KËRKO - ZGJIDH – BLI BILETËN

 

Fusni qytetin e nisjes dhe qytetin e mbërritjes të udhëtimit Tuaj. Nga nisjet e ofruara zgjidhni atë që Ju përshtatet më mirë duke marrë parasysh çmimin, kohën e nisjes, shoqërinë e transportit etj. Nisjet në listë jepen me kohën e nisjes, kohëzgjatjen e udhëtimit, shoqërinë e transportit, cilësinë e autobusit, itenerarin e udhëtimit me gjithë kilometrazhin, uljet e mundëshme të çmimeve etj. Me klikimin në butonin “Bli biletën” ose “Zgjidh nisjen” (në varësi të alternativës së kërkimit) zgjidhni linjën e dëshiruar të autobusit. Plotësoni kutitë e detyrueshme për blerësin dhe udhëtarët, kryeni pagesën dhe t’ia kaloni sa më mirë në udhëtimin Tuaj. BusTicket4.me Ju uron rrugë të mbarë.

KËRKO

Fusni qytetin e nisjes dhe të mbërritjes

ZGJIDH

Kontrolloni oraret e sakta të udhëtimeve

BLI BILETËN

Paguani "online" me kartë krediti, ose "offline"

BLLOGËR MË TË RINJ

kontroll

UDHETIM NGA MALI I ZI PER NE SHQIPERI
UDHETIM NGA MALI I ZI PER NE SHQIPERI

05.06.2018.

Ju pëqejnë udhëtimet? Ne kemi zgjedhjen e duhur për ju. Dy vende fqinje si Mali i Zi dhe Shqipëria, janë dy destinacione ideale për pushime t&...