Usluge autobuske stanice

WCToalet

Garderoba

Banka

Kafe

Restoran

Parking

Taksi stanica

Stajališta javnog prevoza

Bankomat

Pristup za kolica

Detalji

Autobuska stanica Podgorica se nalazi na Trgu Golootočkih žrtava, na 900 m udaljenosti od centra glavnog grada Crne Gore. Sa preko 300 polazaka dnevno, 100 prevoznika i preko milion korisnika usluga godišnje autobuska stanica Podgorica predstavlja najznačajniji autobuski terminal u Crnoj Gori. 
Autobuska stanica se graniči sa Železničkom, a u neposrednoj blizini stanice se nalaze hotel "Terminus" i veliki šoping centar "Mall of Montenegro". Na stanici se nalazi i turistička agencija "Intours" u kojoj se mogu realizovati brojne turističke usluge: rezervacija hotelskog i apartmanskog smeštaja, rent-acar (Toyota i Kia), kupovina avionskih i brodskih karata i dr.
Brojni sadržaji koji su dostupni putnicima i građanima - kafei, prodavnice, restoran, pošta, banka, rent-a-car, parking, turističke agencije, ATM automati, platni terminal, WiFi, javno kupatilo a posebno ljubazno i posvećeno osoblje, čine autobusku stanicu Podgorica "Mjestom dobrih putovanja".
Pored usluga brojnih taksi službi, putnici mogu koristiti i liniju 6 gradskog prevoza (Željeznička stanica - Zlatica) koja vozi u najuži centar grada do hotela "Crna Gora" i Crnogorskog narodnog pozorišta

 

Važne informacije

Autobuska stanica Podgorica
Adresa: Trg Golootočkih žrtava 1, 81000 Podgorica
Radno vreme: 00:00 - 24:00 h
Broj telefona: +382 (0)20 620 430
e-mail: busterminal@t-com.me
web sajt: www.busterminal.me

Informacije:

  •     radno vreme: 00:00-24:00
  •     broj telefona: +382 (0)20 620 430

Garderoba: 

  •     radno vreme: 06:00-22:00
  •     cena po komadu prtljaga na svaka započeta 24 h: 2,00€    

S obzirom da je pristup peronima kontrolisan, na perone se ulazi kupovinom autobuske karte ili posebne peronske karte. Cena peronske karte je 1,00€.

 

Gradski prevoz

  • Linija 6 - Željeznička stanica - Zlatica

 

 

Komentari

Dusan Lazarevic

Elizabeth Jones

Volodymyr

Ms Leonora Abrahams

Branimir Bukilic

Iva Pejovic

Aleksandra Jovanovic

Iz Podgorice sa odstampanom kartom prolazite kroz peron prislanjajuci bar kod na prolaz za perone. Kada sam zvala stanicu u Ulcinju prilikom povratka jer sam ulazila na stanicu u Dobrim Vodama rekli su mi da oni nemaju nikakve veze sa ovakvim sistemom prodaje karata. Znaci moze da vam se desi ako je autobus pun da uopste ne stane na nekoj usputnoj stanici.
Odgovor BusTicket4.me:
Poštovana, sistem BusTicket4.me posjeduje alociran kontigent sjedišta od strane prevoznika baš kao i stanica i bilo koji drugi agent prodaje autobuskih karata. Sa ovim je zagarantovano mjesto u autobusu za svaku kupljenu kartu preko www.busticket4.me jer sistem vodi računa o broju karata koje ima na raspolaganju za svaki polazak. Pored toga, za svaku kupljenu kartu online prevoznik dobija 3 notifikacije i to: 1. u istom trenutku kupovine autobuske karte; 2. 24h prije polaska; 3. 1h prije polaska. Ove notifikacije za sigurno ne dobija od autobuske stanice. S toga ne brinite ... svaka online kupljena karta će sigurno imati mjesto u autobusu bez obzira na stanicu na kojoj se putnik ukrcava!

Tay Qi Hang

Lana Todorovic

Na autobuskoj stanici se prodaje vise karata nego sto je kapacitet autobusa. Vec na autobuskoj stanici su putnici bili prinudjeni da stoje. Nadam se da ce se ovo uskoro regulisati jer je najvaznije da korisnici prevoza imaju udobno i bezbjedno putovanje sto svakako nismo imali na putu Podgorica Niksic

Jelena Jovanovic Miteva

OK

Radmila Perovic

Indre Radaviciute

Charlotte Katholm

John Dorrian

Gabriella

Bernou Boven

Leopoldo Varela

Christian Apelt